Companii

Achiziţiile au trecut MedLife de 500 de milioane de lei

Autor: Mirabela Tiron

15.02.2017, 00:07 701

Clinicile şi abonamentele corporate aduc jumătate din business

Reţeaua privată MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri preliminară consolidată de 502 milioane de lei, faţă de 390,9 mil. lei în 2015, şi un profit operaţional de 19,1 milioane de lei anul trecut faţă de 28,9 mil. lei în 2015, arată situaţia preliminară consolidată şi neauditată din raportul publicat pe bursă.

Informaţiile financiare preliminare au fost publicate pentru a ilustra efectul achiziţiilor realizate de MedLife anul trecut.

Cea mai importantă linie de business, clinicile private, a generat anul trecut puţin peste un sfert din afacerile grupului MedLife, respectiv 130 milioane de lei, în timp ce vanzările de abonamente corporate au contribuit cu un alt sfert în businessul reţelei, arată informaţiile  financiare preliminare şi neauditate pe anul trecut, publicate într-un raport pe bursă.

Achiziţionarea integrală a reţelei de clinici Anima în acest an reprezintă cea de-a 15-a achiziţie derulată pană acum de grupul MedLife.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO