Companii

Actionarii aduc 12 mil. euro la capitalul Dedeman

11.10.2007, 20:21 83

Distribuitorul de materiale de constructii Dedeman, controlat de oamenii de afaceri Adrian si Dragos Paval, si-a majorat capitalul social cu 12 mil. euro (40 mil. lei) prin incorporarea de rezerve pentru dezvoltarea afacerii.
"Majorarea capitalului social este o decizie strategica ce se incadreaza in politica de dezvoltare", spune Cristina Catea, specialist PR al Dedeman.
Compania se afla intr-un proces continuu de extindere a retelei de magazine si va detine la sfarsitul acestui an zece centre. Ultimul centru comercial a fost deschis in luna iulie in Roman.
Dedeman estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri de circa 30%, pana la circa 156 mil. euro. "Evolutia vanzarilor din primul semestru ne indreptateste sa fim optimisti cu privire la cifra de afaceri de la finalul acestui an, care se va incadra in previziunile de crestere cu peste 30% fata de anul anterior", afirma oficialii companiei.
Dedeman, operator de centre comerciale de tip do it yourself, face parte din grupul de firme Dedeman, alaturi de Dedeman Automobile, dealer Dacia Renault Nissan, si Dedeman Camioane, dealer Renault Trucks. Grupul a fost infiintat in 1992 si are circa 1.400 de angajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO