Companii

Adrian Răşoiu, reprezentantul companiei germane FlixBus în România: Numărul pasagerilor care au călătorit cu FlixBus în regiune s-a dublat anul trecut, am ajuns la 145.000 de pasageri transportaţi în Bulgaria şi în România. Pentru regiunea noastră a fost un semnal pozitiv

Adrian Răşoiu, reprezentantul companiei FlixBus în România.

Adrian Răşoiu, reprezentantul companiei FlixBus în România.

Autor: Alexandra Matei

01.03.2023, 10:13 761

♦ În România, compania este prezentă încă din 2016, iar modelul de afaceri al acesteia se bazează pe o colaborare unică la nivel internaţional cu companiile locale de transport ♦ Cele mai populare destinaţii internaţionale pentru care au optat pasagerii români anul trecut au fost Sofia, Budapesta şi Viena ♦ Preţul unui bilet pe ruta Sofia-Bucureşti poate porni de la 45 de lei.

Compania germană FlixBus, cu sediul la München, ce furnizează servicii de mobilitate sus­tenabile, operând în 40 de ţări la nivel glo­bal, inclusiv în România, a ajuns anul tre­cut la 145.000 de pasageri transportaţi în re­giu­ne, în România şi Bulgaria, dublu faţă de 2021.

Adrian Răşoiu, reprezentantul companiei FlixBus în România, spune că acest rezultat este un semnal pozitiv pentru regiune, după doi ani grei pentru industria transportului colectiv.

„După o perioadă de restricţii şi limitări, oamenii şi-au dorit să călătorească din nou. Anul trecut am transportat peste 145.000 de pasageri din România şi Bulgaria. Pentru regiunea noastră a fost un semnal pozitiv. Numărul pasagerilor care au folosit auto­carele verzi s-a dublat faţă de vara trecută. Cele mai populare destinaţii internaţionale pentru care au optat pasagerii români au fost Sofia, Budapesta şi Viena. Cursele spre unele dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din Bulgaria, precum Varna, Kavarna, Nisipurile de Aur şi Albena, au fost foarte căutate. Şi la nivel naţional există foarte mult loc de creştere, iar autocarul poate fi un element important pentru a susţine şi turismul local, deoarece România are foarte mult potenţial în această zonă“, a spus pentru ZF Adrian Răşoiu, reprezentantul com­paniei FlixBus în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO