Afacerile Dent Estet au crescut cu 20% în 2016, la 6,8 mil. euro

20 apr 2017 Autor: Cristina Bellu

Grupul de clinici Dent Estet, lider de piaţă în domeniul serviciilor de medicină dentară, controlat de MedLife, a înregistrat anul trecut afaceri de 6,8 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de rezultatele financiare obţinute în 2015.

Evoluţia pozitivă s-a datorat atât creşterii numărului de pacienţi, dar şi solicitărilor de tratamente complexe, protetica dentară şi implantologia fiind specialităţile care au generat 75% din veniturile grupului.

Numărul pacienţilor trataţi în clinicile Dent Estet a crescut cu 10% anul trecut, la peste 8.400 de pacienti noi, dintre care 3.000 au fost copii şi adolescenti.

Clinicile stomatologice sunt vizitate în medie de 350 de pacienţi zilnic, numărul acestora continuând să crească de la an la an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
crestere
, afaceri
, raportare
, clinici
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide