AFI atacă piaţa rezidenţială din Bucureştii Noi cu 1.700 de apartamente şi 2.000 de locuri de parcare. David Hay, CEO al AFI Europe: Suntem în faza de obţinere a autorizaţiilor, sperăm să începem anul acesta construcţia

30 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

David Hay, CEO al grupului AFI Europe: Va fi un proiect rezidenţial de mari dimensiuni

Grupul israelian de investiţii în real-es­tate AFI Europe, care şi-a consolidat pre­zen­ţa pe piaţa locală prin malluri şi clădiri de birouri, are în plan să înceapă anul acesta lu­crările de construcţii pentru un proiect rezi-den­ţial în cartierul Bucureştii Noi din Capitală.

„Pentru proiectul rezidenţial din Bucureştii Noi, AFI City, suntem în faza de obţinere a autorizaţiilor şi sperăm să înce-pem anul acesta construcţia. Va fi un proiect rezidenţial de mari dimensiuni“, a spus David Hay, CEO al grupului AFI Europe, fără a răspunde însă întrebărilor referitoare la valoarea investiţiei. Potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei, blocurile vor avea în total circa 1.700 de apartamente şi 2.000 de locuri de parcare supraterane şi subterane. Blocurile de locuinţe vor face parte dintr-un proiect cu utilizare mixtă, care se va extinde pe un teren de 148.000 de metri pătraţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.03.2017

 
Cuvinte cheie:
David Hay
, AFI Europe
, constructie
, apartamente
, mall
, afi palace cotroceni
, ansamblu rezidential
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide