Companii

Agenţia de turism online Vola.ro lansează o platformă dedicată exclusiv vacanţelor în România

Agenţia de turism online Vola.ro lansează o platformă...

Autor: Cristina Bellu

11.04.2017, 11:56 218

Agenţia de turism online Vola.ro lansează Local Escapes, o platformă dedicată exclusiv rezervării pachetelor de vacanţă în România, incluzând cazare în locaţii de top, mese, activităţi exclusiviste şi servicii premium.

“Ne-am dorit foarte mult să putem oferi clienţilor noştri şi opţiunea de a călători în România, iar forma Local Escapes este cea mai aproape de viziunea noastră pe termen lung. Noutatea Local Escapes este că, pentru fiecare hotel, conac sau pensiune parteneră am gândit activităţi speciale incluse în preţul cazării.” a declarat Daniel Truica, Managing Partner Vola.ro.

Pachetele Local Escapes pornesc de la 169 de lei şi pot depăşi 630 de lei, în funcţie de tipul cazării şi de experienţele incluse.

Platforma rulează în varianta beta de aproximativ 3 luni, astfel că baza de date numără deja aproximativ 100 de proprietăţi. Până la finele anului, agenţia îşi propune să depăşească cifra de 350 proprietăţi partenere. 

Pentru toate destinaţiile turistice din România, Local Escapes promovează simultan, prin rotire, în jur de 40 de pachete turistice.

Profilul utilizatorilor platformei corespunde tinerilor până în 35-40 de ani care lucrează în corporaţii şi familiilor tinere.

„Turiştii Local Escapes sunt oameni care au călătorit în afară şi care acum vor să descopere România. Sunt călători care îşi doresc un “one-stop shop” şi care vor să petreacă câteva zile departe de oraş, într-un cadru relaxat, cu tot felul de activităţi interesante incluse”, a completat Daniel Truică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO