Companii

Alpha Rocas, profit de 1,9 mil. lire sterline

10.07.2006, 19:05 217

Compania de catering aerian Alpha Rocas din Romania, controlata de grupul britanic Alpha Airports, a inregistrat in ianuarie 2005 - ianuarie 2006 venituri de 6,8 milioane de lire sterline (35 mil. lei) si un profit brut de 1,9 milioane de lire sterline (9,7 mil. lei) , potrivit raportului financiar al firmei din Marea Britanie. Ambii indicatori sunt in crestere fata de anul anterior, cand compania a avut incasari de 4,7 milioane de lire sterline si un profit brut de 1,3 milioane de lire sterline.
Alpha Rocas (fosta Abela Rocas), principalul furnizor de catering din industria aeriana din Romania, are sediul central la Aeroportul International Henri Coanda, asigurand atat servicii in timpul zborurilor, cat si administrarea barurilor din aeroport.
Pachetul majoritar de actiuni al companiei, respectiv 64,1%, a fost achizitionat, in aprilie 2005, de grupul britanic Alpha Airports contra sumei de 3,5 milioane de lire sterline. Ceilalti actionari ai Alpha Rocas sunt Tarom si Compania Aeroportul Henri Coanda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO