Companii

Animax a deschis în martie trei petshop-uri şi are în plan alte 12 până la sfârşitul anului

Animax a deschis în martie trei petshop-uri  şi are în...

Autor: Ana Maria Petcana

01.04.2014, 00:00 230

Animax a deschis în martie trei petshop-uri noi, în Constanţa, Năvodari şi Sibiu, după o investiţie de 250.000 euro, reţeaua ajungând astfel la 43 de unităţi, şi are în plan alte 12 magazine noi până la sfârşitul acestui an, a anunţat retailerul.

Magazinele din Constanţa şi Năvodari sunt amplasate în cadrul centrelor comerciale Kaufland, iar petshop-ul din Sibiu este stradal, fiind situat în Centrul Vechi al oraşului. Noile magazine au o suprafaţă totală de 150 metri pătraţi şi comercializează hrană, accesorii, acvarii, colivii, terarii, culcuşuri şi jucării, multe dintre ele fiind sub marcă proprie. Pentru 2014, compania vizează deschideri de magazine în oraşele Timişoara, Braşov, Cluj, Bucureşti şi Târgu Jiu.

De asemenea, pentru acest an Animax estimează o creştere cu 10% a cifrei de afaceri comparativ cu 2013, când a înregistrat 13 milioane euro. Magazinele Animax sunt deţinute de firma Pet Product Bucureşti, al cărei asociat unic este Cristian Ludovic Pop.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.04.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO