Anomalia de pe site-ul de rezervări: Tarom afişează pe site-ul de rezervări zboruri Bucureşti-Sibiu de la 660 de euro, pentru care pasagerul trebuie să facă escală la München

18 mai 2017 Autor: Mirabela Tiron

Compania de stat Tarom afişează pe site-ul propriu de rezervări zborurile pe ruta Bucureşti-Sibiu, deşi în realitate nu există o cursă directă pe această rută, ci doar una cu escală la München. Mai mult, compania aeriană afişează o grilă de tarife pentru această rută (Bucureşti-Sibiu), preţuri „superspeciale“ de la 660 de euro, cât costă un zbor la New York sau Singapore cu companii aeriene străine. Tarom mai informează pasagerii pe site-ul de rezervări că durata călătoriei pe Bucureşti-Sibiu (prin punctul de escală din München) este de aproape cinci ore pe această rută. ZF a solicitat Tarom date cu privire la câţi pasageri aleg să zboare pe această rută cu escală (aşa cum este ea afişată în sistemul de rezervări) şi cum s-au stabilit tarifele.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.05.2017

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, site
, tarom
, sibiu
, munchen
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide