Companii

Antreprenoarea care deţine businessul de lux Casa Frumoasă vinde vila din centrul Bucureştiului în care a investit 7 mil. euro

Vila de pe bulevardul Lascăr Catargiu, numărul 40 a fost preluată de Julia Kristensen în 2008, ultimul an de boom econ

Vila de pe bulevardul Lascăr Catargiu, numărul 40 a fost preluată de Julia Kristensen în 2008, ultimul an de boom econ

Autor: Cristina Roşca

05.10.2016, 00:07 3415

Magazinele Juliei Kristensen sunt operate de companiile Podium Stores si Casa Frumoasă Stores, potrivit datelor ZF, cu afaceri totale de 12,8 mil. lei (3 mil. euro) în 2015, în urcare puternică faţă de anul anterior.

Julia Kristensen, antreprenoarea din Letonia care a venit în România acum circa două decenii şi a pus bazele unei afaceri în domeniul modei de lux, scoate la vânzare vila de pe bulevardul Lascăr Catargiu, numărul 40, potrivit surselor ZF.

Informaţia a fost confirmată ulterior de antreprenoarea care a achiziţionat casa situată între Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei în 2008 şi în care a investit 7 mil. euro. Aici ea şi-a stabilit sediul central al businessului de modă de lux Casa Frumoasă şi a deschis şi restaurantul Veranda.

„Informaţia (privind vânzarea casei, n.red.) este corectă. Vrem să vindem fie unui fond de investiţii, fie unui investitor privat. Ne-ar plăcea însă să rămânem chiriaşii casei pentru că vrem să extindem businessul. Este însă prea devreme pentru a oferi detalii“, spune Julia Kristensen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO