Companii

Antreprenori locali. Familia Gogolák a adus brandul Hampton by Hilton la Târgu-Mureş pe un hotel de 11 milioane de euro

Antreprenori locali. Familia Gogolák a adus brandul...

Autor: Mirabela Tiron

27.07.2023, 00:07 959

Familia Gogolák, care deţine în judeţul Mureş un grup de firme ce activează în construcţii din anul 1994, a adus brandul Hampton by Hilton la Târgu-Mureş pe un hotel de patru stele, cu 115 camere, ridicat în urma unei investiţii totale de 11 milioane de euro.

„Am vrut să aducem la Târgu-Mureş un brand hotelier internaţional pentru că nu exista. Oraşul va intra în circuitul turistic şi de business, vom fi conectaţi până la final de an de Cluj-Napoca, dat fiind că  se va finaliza şi tronsonul de A3 (autostrada Transilvania – n. red.) care ne leagă de Cluj“, a spus pentru ZF Zsolt Gogolak, asociat şi manager al  Multinvest.

Investiţia în hotelul de patru stele a fost realizată de compania Multinvest Group (familia Gogolak), cofinanţată în proporţie de 35% de Fundaţia Pro Economica. Construcţia clădirii de şase etaje şi cu o suprafaţă utilă de 5.000 de metri pătraţi a început în aprilie 2021 şi a durat doi ani. Hampton by Hilton Târgu- Mureş are o capacitate totală de 115 camere şi a fost clasificat la 4 stele.

Hotelul  are o suprafaţă utilă de 5000 de metri pătraţI şi pune la dispoziţie parcare subterană, bar, recepţie, lobby, restaurant şi o sală de conferinţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO