REAL-ESTATE

Atenţie: Dezvoltatorii de birouri cu portofolii mari evită investiţiile în oraşe mai mici pentru că e mai greu să vândă ulterior proiectele

8 sep 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Proiectele de birouri din oraşele mari din afara Bucureştiului sunt ridicate în general de dezvoltatori locali, spre deosebire de cele din Capitală, unde investitorii sunt frecvent companii mari internaţionale.

Motivul care stă la baza acestei tendinţe este dorinţa dezvoltatorilor mari de a se asigura că pot face un exit la un moment dat, vânzându-şi proiectele către alţi investitori.

„Dezvoltatorii din real-estate cu investiţii de amploare la nivel internaţional evită să ridice proiecte de birouri în oraşe unde nu pot să vândă apoi, de aceea aleg să vină în capitale”, spune Maciej Markowski, head of workplace Strategy CEE în cadrul companiei de consultanţă imo­biliară Cushman & Wakefield Echinox.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 
Cuvinte cheie:
REAL-ESTATE
, dezvoltatori
, birouri
, investitii
, cluj napoca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide