Companii

Atenţie: Dezvoltatorii de birouri cu portofolii mari evită investiţiile în oraşe mai mici pentru că e mai greu să vândă ulterior proiectele

Maciej Markowski, head of workplace Strategy CEE în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Maciej Markowski, head of workplace Strategy CEE în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.09.2017, 00:05 357

Proiectele de birouri din oraşele mari din afara Bucureştiului sunt ridicate în general de dezvoltatori locali, spre deosebire de cele din Capitală, unde investitorii sunt frecvent companii mari internaţionale.

Motivul care stă la baza acestei tendinţe este dorinţa dezvoltatorilor mari de a se asigura că pot face un exit la un moment dat, vânzându-şi proiectele către alţi investitori.

„Dezvoltatorii din real-estate cu investiţii de amploare la nivel internaţional evită să ridice proiecte de birouri în oraşe unde nu pot să vândă apoi, de aceea aleg să vină în capitale”, spune Maciej Markowski, head of workplace Strategy CEE în cadrul companiei de consultanţă imo­biliară Cushman & Wakefield Echinox.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO