Companii

Aurelian Marin, proprietarul agenţiei de turism Paradis Tours, a preluat un hotel de patru stele din Mamaia şi pregăteşte trecerea sub un brand internaţional a unuia din hotelurile sale, primul de pe litoral

Aurelian Marin, proprietarul agenţiei de turism Paradis...

Autor: Miruna Diaconu

12.02.2024, 11:31 1088

Aurelian Marin, proprietarul agenţiei de turism Paradis Tours şi a mai multor hoteluri de pe litoral, a preluat  hotelul Modern All Inclusive de patru stele din Mamaia. Astfel, antreprenorul ajunge la opt hoteluri în proprietate sau în administrare.

„Pentru noi, 2023 a fost un an de echilibru şi consolidare, în care ne-am concentrat pe o bună organizare şi integrare a tuturor hotelurilor într-un concept unic de promovare şi vânzare. Anul 2023 a însemnat o acumulare mare de experienţă şi informaţie astfel încât strategia pentru 2024 şi pentru anii următori este mult mai elaborată în tot ceea ce înseamnă organizare internă, promovare, vânzare, servicii acordate turiştilor, dezvoltare pe termen mediu şi lung”, spune Aurelian Marin, proprietarului Paradis Hotels&Resorts şi al agenţiei de turism Paradis Tours.

Anterprenorul anunţă va un hotel al grupului achiziţionat în 2022 se află în prezent într-un proces de investiţii care va asigura reconversia într-un hotel de lanţ hotelier global. Din vara anului 2024 va face parte din unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume şi va fi primul hotel de lanţ international de pe litoralul românesc. Investiţia totală se ridică la peste 6 milioane de euro. Antreprenorul nu menţionează care din hoteluri va trece sub un brand internaţional.

Grupul Paradis are două hoteluri în proprietate şi restul în administrare. În 2020, grupul a cumpărat hotelul Dana, de patru stele din Venus, iar în 2022 a achiziţionat resortul Dana Holiday Club de patru stele din Venus.

Grupul a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro şi estimează pentru 2024 o creştere la 10 milioane de euro.

Antreprenorul are unităţi de cazare în Venus, Jupiter, Saturn şi Mamaia, cu un total de 2.700 de locuri de cazare de patru, trei şi două stele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO