Companii

Autoconstruct isi face centru de vanzari in Capitala

09.05.2005, 20:17 35

Compania Autoconstruct, care comercializeaza utilaje si echipamente industriale, va finaliza luna aceasta construirea unui centru de vanzari si service la Bucuresti, investitie ce se ridica la aproximativ 700.000 de euro.

"Lucrarile au fost demarate in octombrie 2004, iar suprafata construita este de 1.000 mp. In acest spatiu vom asigura service atat pentru utilajele vandute, cat si pentru cei care nu cumpara de la noi", a declarat pentru ZF Transilvania, Viorel Rusu, directorul general al Autoconstruct.

Conducerea firmei estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 2,5 mil. euro, in crestere cu 100% fata de 2004. "Cresterea prognozata se afla in stransa legatura cu deschiderea noilor puncte de lucru zonale la Cluj, Timisoara si Bacau, cat si datorita faptul ca ne dezvoltam constant portofoliul de produse. Momentan suntem in discutii cu cateva firme pentru a ne creste oferta in domeniul vehiculelor pentru constructii, transport forestier si salubritate", a mai declarat Rusu.

Potrivit conducerii Autoconstruct, vanzarile pe zona Transilvania reprezinta aproximativ 30% din cifra de afaceri a companiei.

Autoconstruct este reprezentant al companiilor FX Meiller, Germania (producatoare de suprastructuri si semiremorci basculabile), Faymonville - Belgia (producatoare de semiremorci pentru transporturi agabaritice), Emi Tecno Due - Italia (suprastructuri de salubrizare) si Stokota - Belgia (suprastructuri pentru transportul produselor chimice, alimentare, gaz lichefiat, ciment si bitum).

Compania a fost infiintata in 2003 si are un singur actionar, omul de afaceri Viorel Rusu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO