Avicola Crevedia a intrat în faliment după ce a acumulat datorii de circa 67 mil. euro

10 nov 2016 Autor: Roana Rotaru

Avicola Crevedia, cu activităţi în creşterea păsărilor, parte a grupului de firme Agroli, a intrat oficial în faliment după ce proprietarul companiei, omul de afaceri libanez Rami Ghaziri, a acumulat datorii de circa 67 mil. euro, potrivit deciziei publicate pe site-ul Tribunalului Dâmboviţa.

„La data intrării în faliment, societatea avea datorii de apro­ximativ 300 mil. lei (circa 67 mil. euro – n.red.), principalii cre­ditori fiind ANAF-ul, UniCredit Bank, Serraghis Loan Management LTD şi CEC Bank. Şansele ca toţi creditorii să-şi recupereze banii sunt foarte mici, având în vedere că bunurile societăţii au fost evaluate la aproximativ 1,5 mil. euro, iar masa credală însumează peste 60 mil. euro“, a declarat pentru ZF Anca Goanţă, asociat al companiei AA Total Insolvency, administratorul judiciar al Avicola Crevedia.

Cererea de intrare în faliment a fost aprobată săptămâna aceasta de Tribunalul Dâmboviţa după ce compania a eşuat să se reorganizeze în insolvenţă.

roana.rotaru@zf.ro

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.11.2016

 
Cuvinte cheie:
faliment
, intrare
, datorii
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide