Companii

Avocaţii de la Şerban & Asociaţii, afaceri de aproape 2 mil. euro în 2011 şi doi parteneri noi

Autor: Cristi Moga

12.01.2012, 00:03 1193

Firma de avocatură Şerban & Asociaţii, coordonată de către avocatul George Şerban, a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri de 26%, până la aproape două milioane de euro, şi a realizat de la începutul acestui an două noi promovări în rândul partenerilor.

Astfel, Alina Tănăsescu, avocat specializat în litigii, şi Mădălin Enache, cu experienţă în drept penal, au devenit de la începutul anului parteneri în cadrul firmei Şerban & Asociaţii, care şi-a schimbat structura parteneriatului şi pe parcursul anului trecut, când avocatul Dana Mareş, numărul doi în firmă, a părăsit casa de avocatură. Şerban & Asociaţii numără în prezent 27 de avocaţi, iar circa 80% din venituri sunt generate de litigiile şi proiectele de drept penal al afacerilor.

"Pentru anul acesta mizăm pe o creştere a numărului de proiecte în câteva domenii de nişă ale consultanţei comerciale, în special a celor legate de energie regenerabilă, parteneriate public-privat şi concurenţă, dar şi pe consolidarea practicilor de dreptul muncii, M&A, achiziţii publice, real-estate şi a consultanţei curente pentru clienţii noştri", a declarat George Şerban, partenerul fondator al firmei. Pe de altă parte, Şerban & Asociaţii a promovat doi avocaţi - Bogdan Lamatic şi Sebastian Creţu - pe poziţii de senior associate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO