Avon estimează că 5.000 de reprezentanţi vor avea magazine online pe platforma companiei

30 oct 2013 Autor: Ana Maria Petcana

Răzvan Diraţian, directorul general al Avon Cosmetics România

Avon a lansat o platformă de livrări online unde reprezentanţii companiei îşi pot deschide propriile magazine online şi estimează că va începe anul viitor cu 5.000 de magazine, iar în trei ani 10% din totalul vânzărilor vor fi obţinute din e-commerce. „Noua platformă este o dovadă a modului în care tehnologia se adaptează stilului actual de viaţă, mult mai dinamic, în care totul este la îndemână, în cel mai scurt timp“, a declarat Răzvan Diraţian, directorul general al Avon Cosmetics România şi Republica Moldova.

Platforma de e-commerce a fost lansată pe 26 septembrie. Pe această platformă clienţii Avon pot comanda produsele de la reprezentantul preferat sau din zona în care locuiesc. Numărul total al reprezentanţilor companiei este de circa 140.000. Diraţian apreciază că în următorii trei ani 10% din totalul vânzărilor vor fi obţinute din e-commerce. În 2012 profitul net al Avon Cosmetics România s-a situat la 38,4 mil. lei (8,6 mil. euro), faţă de 56,4 mil. lei în anul anterior. Afacerile au scăzut mai puţin, cu doar 1,8%, de la 444,4 mil. lei la 436 mil. lei (97,8 mil. euro).

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.10.2013

 
Cuvinte cheie:
avon
, companie
, platforma
, estimare
, magazine
, online
, reprezentanti
, duster

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide