Companii

BCR caută în Bucureşti un nou sediu de birouri de 15.000 mp

Foto: Andreea Alexandru

Foto: Andreea Alexandru

Autor: Cristi Moga

26.08.2014, 00:07 2630

BCR, cea mai mare bancă din România, controlată de grupul austriac Erste, analizează piaţa de birouri din Bucureşti în vederea închirierii unui spaţiu de până la 15.000 mp în care să fie mutate o serie de departamente ale băncii, au declarat pentru ZF surse din piaţa imobiliară.

Banca a derulat recent un proces de selecţie a brokerilor care să îi asiste în acest proces care s-ar putea derula în etape, prin închirierea într-o primă fază a unui spaţiu de 4.000 - 5.000 mp. „Optimizarea spaţiilor de activitate este un proiect continuu în sarcina colegilor de la Real Estate Management“, spun reprezentanţii BCR, fără a oferi date suplimentare despre acest proces.

Managementul BCR şi cea mai mare parte a operaţiunilor sunt derulate în prezent din clădirea Bucharest Financial Plaza de pe Calea Victoriei, fostul sediu al Ban­corex, aflat în proprietatea băncii. BCR mai are operaţiuni şi în America House, dar şi în palatul din Piaţa Universităţii al fostei firme de asigurări Generala sau pe strada Biharia, în apropierea aeroportului Aurel Vlaicu.

Citiţi în continuare pe ZF Corporate:

- spaţiile ocupate în prezent de BCR, estimări privind valoarea contractul de închiriere ce va fi semnat de bancă

- alte două mari companii care au în plan să închirieze birouri în acest an;

- piaţa de birouri din Bucuerşti ; cele mai mari tranzacţii din domeniu

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO