ZF 24

Blidar a semnat un contract de 73 mil. euro cu cehii de la RegioJet. Vagoanele vor circula pe ruta Praga-Hamburg

Blidar a semnat un contract de 73 mil. euro cu cehii de...

Autor: Roxana Petrescu

24.10.2013, 00:08 579
Omul de afaceri Valer Blidar, care deţine fabrica Astra Vagoane Călători din Arad, a câştigat recent un contract de circa 73 de milioane de euro cu compania cehă RegioJet, primele unităţi urmând să fie livrate în decembrie, anul acesta.
 
Contractul prevede livrarea a 73 de vagoane, iar noua flotă va deservi linia Praga-Hamburg, care va fi lansată la finalul anului viitor de către RegioJet în parteneriat cu gi­gantul Deutsche-Bahn.
 
„Există un nou contract în derulare. Astra Vagoane din Arad a semnat un contract cu o companie din Cehia şi vor livra vagoane în valoare de 73 de milioane de euro, ceea ce reprezintă un contract semnificativ. Primele vagoane vor fi livrate în decembrie, aşă că acest contract abia a început şi va fi vizibil în statisticile (privind schimburile comerciale dintre România şi Cehia – n.red.) pentru anul 2014“, se arată într-un document al Ambasadei Cehiei în România.
 
Blidar a confirmat informaţia, dar nu a dat alte detalii legate de acest contract.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO