Companii

Blue Air, oficial cu noi acţionari. „S-a finalizat tranzacţia, s-a făcut transferul de activitate“

Blue Air, oficial cu noi acţionari. „S-a finalizat...

Autor: Mirabela Tiron

24.10.2013, 00:07 730
Tranzacţia prin care Blue Air a trecut de la Nelu Iordache, fondatorul companiei, aflat în arest, în proprietatea a patru noi acţionari români s-a finalizat. Noii acţionari vor să cumpere două avioane şi să ajungă la o flotă de opt.
 
Noul proprietar al brandului creat în 2004 de către Nelu Iordache este compania Blue Air - Air­line Management Solutions, înfiin­ţa­tă în aprilie anul acesta.
 
Compa­nia este controlată de fostul pilot al Blue Air Teodor Cristian Rada (33%), de Marius Mihail Puiu (33%), de Tudor-Zamfir Constan­tinescu, şi el fost pilot al companiei aeriene (17%), şi de Luciana Păunescu (17%). Luciana Păunescu deţine Blue Air Travel şi a fost direc­tor executiv la compania Maxitours Belgia.
 
„Tranzacţia de preluare a activităţii comerciale a Blue Air a fost încheiată“, a spus Adrian Ionaşcu, directorul general adjunct al companiei cu afaceri de 130 de milioane de euro în 2011. Compania nu are bilanţul depus pe site-ul mfinante.ro pe anul 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO