Companii

Bog’Art va construi proiectele Auchan din Braşov şi Ghencea

Bog’Art va construi proiectele Auchan din Braşov şi...

Autor: Cristi Moga

13.11.2013, 00:06 877
Firma de construcţii Bog’Art, controlată de omul de afaceri Raul Doicescu, va construi centrele comerciale dezvoltate de grupul francez Immochan în cartierul bucureştean Drumul Taberei şi pe platforma Tractorul din Braşov, proiecte ce ar trebui să ajute constructorul să ajungă anul viitor la o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.
 
Bog’Art a mai construit anul trecut pentru Immochan şi proiectul Auchan City din zona Crângaşi din Capitală, dezvoltare realizată în mai puţin de opt luni pe structura unei foste hale industriale de pe platforma Grantmetal.
 
Lucrările la Braşov au fost demarate oficial la începutul acestei săptămâni, iar Bog’Art va colabora cu firma Conarg la ridicarea structurii; firma lui Raul Doicescu va realiza galeria comercială, în timp ce Conarg va construi carcasa hipermarketului. Francezii vor construi pe platforma Tractorul un centru comercial format dintr-un hipermarket de 13.000 mp şi o galerie cu 130 de magazine care va ocupa 32.000 de metri pătraţi, în condiţiile în care în oraş competiţia potenţială este acerbă, cu cel puţin alte trei proiecte de retail anunţate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO