Companii

Bonapp.eco, aplicaţie prin care utilizatorii pot economisi 40-80% la achiziţia de alimente aflate aproape de data de expirare, se extinde în Cluj-Napoca

Bonapp.eco, aplicaţie prin care utilizatorii pot...

Autor: Roxana Rosu

14.04.2022, 10:14 310

Bonapp.eco, o aplicaţie mobilă de combatere a risipei prin conectarea consumatorilor cu retaileri care vând produse alimentare şi de înfrumuseţare care se apropie de data de expirare, se extinde în Cluj şi vrea să intre anul acesta şi pe piaţa in Timişoara, Iaşi, Braşov şi Oradea.

Prin intermediul aplicaţiei mobile, utilizatorii pot cumpăra produse care se apropie de data de expirare, la preţuri mai mici cu 40% - 80%.

Startup-ul românesc a afiliat peste 150 de parteneri comerciali în Bucureşti şi 30 de parteneri în Cluj-Napoca, inclusiv magazine alimentare, restaurante, brutării şi cafenele.

Printre primii parteneri ai reţelei bonapp.eco din Cluj-Napoca se numără Glovo, Noodle Pack, Donuterie, Cora, Penny România, Starbucks, Narcoffee Roasters, Shanghai, Lemnul Verde precum şi companii independente.

Aplicaţia este disponibilă pe iOS şi Android şi permite utilizatorilor să cumpere produse, rapid şi simplu, prin plata online cu cardul, direct în platforma mobilă. Până acum, peste 30.000 de utilizatori au descărcat aplicaţia companiei. Startup-ul bonapp.eco a vândut 4.000 de pachete în primele cinci luni de la lansarea în Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO