Companii

Bosch a bătut palma cu NEPI şi Ovidiu Şandor pentru un birou în clădirea The Office din Cluj

Bosch a bătut palma cu NEPI şi Ovidiu Şandor pentru un...

Autor: Laurentiu Cotu

10.12.2014, 14:40 1185

Grupul Bosch, cu afaceri de 212 mil. euro pe piaţa locală, va deschide anul viitor un birou de cercetare şi dezvoltare în zona centrală a oraşului Cluj-Napoca, în clădirea The Office, deţinută de fondul de investiţii NEPI şi de omul de afaceri Ovidiu Şandor.

În noul sediu R&D, Bosch se va axa în principal pe dezvoltarea de software pentru noi produse şi funcţii, cum ar fi camerele video stereo, conducerea automată, invertoarele fotovoltaice, precum şi portalurile web. În urmă cu un an, Bosch a deschis un centru de cercetare şi dezvoltare la Jucu, judeţul Cluj, unde deţine şi fabrica de componente auto.

’’Echipa Bosch de dezvoltare software va fi găzduită în noul centru The Office. Locaţia centrală va facilita şi interacţiunea dintre asociaţii Bosch aflaţi în sediu şi universităţile locale şi va duce la creşterea posibilităţii de a colabora mai intens în proiectele de pre-dezvoltare şi de cercetare. Prin acest nou birou de dezvoltare software, Bosch intenţionează să creeze noi locuri de muncă’’.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO