Companii

Caius Traian Dragomir, într-un proiect făcut de o firmă cu zero afaceri care ia 73 mil. lei ajutor de stat pentru un spital de oncologie

Caius Traian Dragomir, profesor şi fost ambasador

Caius Traian Dragomir, profesor şi fost ambasador

Autor: Georgiana Mihalache, Roana Rotaru

31.08.2016, 00:07 3460

Un spital privat de oncologie (în Otopeni), despre care iniţiatorul proiectului, profesorul universitar Caius Traian Dragomir, fost candidat la preşedinţia României şi secretar de stat în guvernul Petre Roman, spune că va fi „foarte modern“, a primit aprobare iniţială pentru un ajutor de stat din partea Guvernului României în valoare de 72,8 mil. lei (18 mil.  euro).

Proiectul a fost câştigat, însă, de o firmă, Safe Med Internaţional SRL, abia înfiinţată în 27 mai 2016, având ca acţionar pe Caius Traian Dra­gomir şi societatea Victoria Limited SRL.

Safe Med are un capital social de 550.000 lei, zero angajaţi şi zero venituri. La rândul său, Victoria Limited SRL, înfiinţată în 2005, are zero angajaţi şi zero cifră de afaceri, „în schimb“ are datorii de 82 mil. lei, la active de 71 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO