Companii

Carrefour deschide al treilea magazin de proximitate în Drumul Taberei

Carrefour deschide al treilea magazin de proximitate în Drumul Taberei

Foto: Octav Ganea

Autor: Cristina Rosca

28.11.2011, 11:05 271

Carrefour va deschide mâine al treilea magazin sub brandul Carrefour Express, în parteneriat cu Angst, în Bucureşti în cartierul Drumul Taberei, pe bulevardul Drumul Taberei, numărul 44E.

Francezii de la Carrefour şi Angst au deschis primul magazin în franciză la jumătatea lunii octombrie în Piaţa Domenii. Al doilea magazin a fost în apropiere de hotelul Marriott.

Prin intermediul acestui parteneriat retailerul intră pe segmentul magazinelor de proximitate. Atât reprezentanţii Angst cât şi cei ai Carrefour au anunţat cu ocazia inaugurării primului magazin că până la sfârşitul acestui an vor fi rebranduite încă trei sau patru magazine, ceea ce înseamnă că ar mai rămâne de inaugurat unul sau două magazine.

Până la sfârşitul anului viitor întreaga reţea de 24 de magazine operată de Angst urmează să fie transformată în Carrefour Express-Angst.

În afară de cele trei unităti operate în franciză cu Angst, Carrefour deţine în România în total 67 de ma­gazine, din care 25 sunt hipermarketuri şi 42 supermarketuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO