Companii

Cehii de la Antares au bugetat pentru acest an afaceri de 10 mil. euro, plus 9%

Cehii de la Antares au bugetat pentru acest an afaceri de...

Autor: Laurentiu Cotu

16.05.2017, 00:05 185

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România, subsidiara grupului ceh Antares, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 10 mil. euro, mai mult cu 9% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie. Antares România a finalizat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 9,2 mil. euro, mai mult cu circa 3% faţă de anul anterior, iar în primul trimestru din acest an, afacerile companiei au ajuns la 1,85 mil. euro.

„Evoluţia pieţei a fost una favorabilă în primul trimestru, cu oportunităţi de creştere atât în consumul intern, cât şi la export. Proiectele de investiţii finalizate cuprind atât extinderea si modernizarea fabricii din Cluj-Napoca, cât şi crearea unui nou punct de lucru la Remetea, judeţul Harghita, unde în curând vom demara producţia“, a declarat pentru ZF Transilvania Laczko Csaba, directorul general al Antares România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO