Antreprenori locali

Cel mai mare petrolist independent se extinde după 430 mil. € anul trecut

12 ian 2016 Autor: Roxana Petrescu

Oscar Downstream, cea mai mare companie petrolieră independentă, controlată de omul de afaceri Alin Niculae, a terminat anul cu un business de 430 de milioane de euro şi mizează pe un 2016 mai bun în contextul în care compania îşi continuă extinderea.

„Printre cele mai importante proiecte ale anului 2016 menţionăm finalizarea depozitului de la Roman (Neamţ), precum şi modernizarea şi extinderea depozitului de la Fundulea (Călăraşi), ambele făcând parte din strategia de investiţii de 25 de milioane de euro începută în 2013. Suplimentar, pentru 2016, sunt planificate alte câteva investiţii noi printre care extinderea reţelei de staţii Oscar Downstream cu 10 noi staţii, creşterea flotei proprii cu 5 autocisterne şi dezvoltarea portofoliului de produse şi servicii pentru toate tipurile de clienţi“, spun reprezentanţii Oscar Downstream. Compania este specializată în comerţul cu motorină către clienţii comerciali, dezvoltând de-a lungul timpului o reţea extinsă de staţii de incintă, completată de o reţea de benzinării proprii. Compania foloseşte propria flotă auto pentru transportul carburanţilor şi are o reţea de depozite pentru stocarea produselor.

În acest moment, Oscar Downstream are 1.300 de staţii de incintă, 8 depozite proprii, o flotă de 40 de autocisterne şi o reţea proprie de 30 de benzinării.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2016

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, petrolist independent
, Oscar Downstream
, energie
, extindere
, benzinarii
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide