Companii

CFR Călători reduce de astăzi cu 5% biletele de tren cumpărate online

CFR Călători reduce de astăzi cu 5% biletele de tren cumpărate online

Foto: Ana Poenariu

Autor: Mirabela Tiron

01.04.2012, 14:22 219

Compania CFR Călători reduce de astăzi cu 5% biletele de tren cumpărate de pe site-ul cfrcalatori.ro, potrivit oficialilor companiei.

"Perioada de valabilitate a ofertei este 01 aprilie- 30 iunie 2012, iar reducerea nu poate fi mai mare de 600 lei / tranzacţie. La orice bilet cumpărat online, care include reducerea de 5% oferită de CFR, se mai acordă o reducere de încă 5% la plata cu cardurile MasterCard şi Maestro. Aceste reduceri pot fi accesate numai prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank", au transmis reprezentanţii CFR Călători.

Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă, se aplică tarifului special de online şi se cumulează cu alte discounturi suplimentare, precum cele acordate studenţilor sau elevilor sau cele pentru biletele dus/întors.

Clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi a ID-ului de bilet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO