Companii

Companii româneşti de design la Singapore şi Vietnam, în cadrul unui program finanţat de Comisia Europeană

Companii româneşti de design la Singapore şi Vietnam,...

Autor: Ioana David

03.10.2014, 00:00 445

Companiile româneşti din domeniul designului interior pot ajunge să cunoască piaţa asiatică în urma unui program finanţat de Comisia Europeană, numit EU Business Avenues.

Programul include o misiune de afaceri de o săptămână în Singapore şi Vietnam, iar termenul-limită pentru depunerea aplicaţiilor este 31 octombrie. Săptămâna de afaceri se va derula în perioada 11-17 martie 2015, iar participanţii vor avea acces la informaţii despre piaţă şi consiliere, întâlniri cu firmele din domeniu şi spaţiu pentru expunere în cadrul Târgului Internaţional de la Singapore. 

„Este cunoscut faptul că piaţa asiatică manifestă un interes deosebit pentru industria  europeană a design-ului interior. Dat fiind că Singapore este considerat ca fiind placa turnantă din punctul de vedere al vânzărilor şi logistic pentru  sud-estul Asiei şi dată fiind cererea mare pentru produse premium sau de designer, aceasta este o oportunitate  pentru companiile româneşti de a se promova“, a spus Ioana Vădan, Consultant, Deloitte România. Programul acoperă 80% din costurile cu servicii-standard şi sprijin financiar cu cazarea de până la 1.000 de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO