Grupul MCA a vândut 12.000 de rulouri pentru ferestre în primele 11 luni

11 dec 2012 Autor: Andreea Neferu

Grupul MCA, specializat în producţia şi comercializarea de uşi de garaj şi rulouri pentru ferestre, a vândut în primele 11 luni ale acestui an circa 12.000 de rulouri din aluminiu, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Piaţa de rulouri termice a ajuns anul trecut la un nivel de circa 80.000 de unităţi, iar pentru anul 2012 MCA estimează o uşoară scădere, pe fondul crizei economice globale.

Grupul MCA estimează pentru 2012 o cifră de afaceri de 9 milioane de euro, din care 1,3-1,4 milioane de euro vor fi exporturi. Anul trecut businessul s-a ridicat la 8,2 milioane de euro, din care 10% au fost livrări pe pieţele externe. Compania realizează exporturi în prezent către Belgia, Franţa, Austria, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova şi Italia

MCA are 120 de angajaţi şi o unitate de producţie la Jilava, judeţul Ilfov, cu capacităţi de producţie anuale de 10.000 de uşi de garaj şi 15.000 de de rulouri termice pentru ferestre.

Din grupul MCA, controlat de trei persoane fizice (Ciprian Oprea, Raluca Oprea şi Valentin Cuca), fac parte compania Milca, precum şi alte firme deţinute de respectivii investitori, cu activităţi conexe de servicii sau distribuţie. Pe piaţa locală de uşi de garaj, principalul segment de business al grupului, MCA concurează cu jucători precum nemţii de la Hormann.

 
Cuvinte cheie:
MCA
, ferestre

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide