Antreprenori locali

Constructorul arădean care a ridicat peste 30 de magazine Dedeman caută 600 de angajaţi

23 aug 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania de construcţii PAB România din Arad, controlată de Ion Sandu, 56 de ani, fostul fi­nan­ţator al UTA Arad şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Atletism, caută 615 angajaţi, cele mai multe locuri de muncă fiind pentru dul­gheri (150), fierari be­tonişti (150), lăcătuşi mecanici (130).

„Avem nevoie de oameni atât pentru proiectele de construcţii lo­cale, pentru fabrica de confecţii metalice, însă mai ales pentru punc­tele de lucru din Anglia şi Germania. Pentru activitatea desfă­şu­rată în ţară căutăm în jur de 200 de oameni, însă cele mai multe joburi disponibile sunt în străinătate“, au de­clarat pentru ZF Transilvania reprezen­tanţii departamentului HR din ca­drul companiei P.A.B. Ro­mânia.

Compania din Arad a fost im­plicată în construirea a 34 de maga­zine Dedeman, dar a construit şi pri­ma clădire din proiectul The Office, dezvoltat la Cluj-Napoca de fondul de investiţii NEPI şi de antre­prenorul Ovidiu Şandor.

Compania P.A.B. România a rea­lizat anul trecut o cifră de afaceri de 276,5 milioane de lei (61,5 mi­lioane de euro), în creştere cu circa 44% faţă de anul anterior, un profit net de 30,4 milioane de lei (6,7 mi­lioane de euro), având un număr mediu de 303 angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, constructor
, dedeman
, angajati
, PAB România
, Ion Sandu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide