Companii

Constructorul arădean care a ridicat peste 30 de magazine Dedeman caută 600 de angajaţi

Autor: Laurentiu Cotu

23.08.2017, 00:07 4901

Compania de construcţii PAB România din Arad, controlată de Ion Sandu, 56 de ani, fostul fi­nan­ţator al UTA Arad şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Atletism, caută 615 angajaţi, cele mai multe locuri de muncă fiind pentru dul­gheri (150), fierari be­tonişti (150), lăcătuşi mecanici (130).

„Avem nevoie de oameni atât pentru proiectele de construcţii lo­cale, pentru fabrica de confecţii metalice, însă mai ales pentru punc­tele de lucru din Anglia şi Germania. Pentru activitatea desfă­şu­rată în ţară căutăm în jur de 200 de oameni, însă cele mai multe joburi disponibile sunt în străinătate“, au de­clarat pentru ZF Transilvania reprezen­tanţii departamentului HR din ca­drul companiei P.A.B. Ro­mânia.

Compania din Arad a fost im­plicată în construirea a 34 de maga­zine Dedeman, dar a construit şi pri­ma clădire din proiectul The Office, dezvoltat la Cluj-Napoca de fondul de investiţii NEPI şi de antre­prenorul Ovidiu Şandor.

Compania P.A.B. România a rea­lizat anul trecut o cifră de afaceri de 276,5 milioane de lei (61,5 mi­lioane de euro), în creştere cu circa 44% faţă de anul anterior, un profit net de 30,4 milioane de lei (6,7 mi­lioane de euro), având un număr mediu de 303 angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO