Companii

Constructorul Taffo din Baia Mare investeşte 4 mil. lei în amenajarea unor noi spaţii pentru birouri

Constructorul Taffo din Baia Mare investeşte 4 mil. lei...

Autor: Laurentiu Cotu

15.03.2024, 18:00 131

Taffo, o companie de construcţii din Baia Mare deţinută de trei acţionari, a achiziţionat o clădire industrială pe care intenţionează să o transforme într-un spaţiu de birouri, în cadrul unui proiect de regenerare urbană.

O parte din acest spaţiu urmează să fie configurat pentru birourile proprii ale companiei, proiect de investiţii de 4 milioane de lei. Compania a finalizat anul 2023 cu afaceri de 118,7 mil. lei (aproximativ 24 mil. euro), în creştere cu 27,5% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie şi celor de la Ministerul Finanţelor. „Pentru 2024 estimăm o creştere a cifrei de afaceri care să acopere inflaţia şi reducerea facilităţilor fiscale pe salarii în construcţii. Dar mai importante sunt consolidarea şi creşterea în eficienţă. Ne bazăm pe lucrările aflate în faza de proiectare şi ofertare“, a declarat pentru ZF Transilvania Marian Ţapu, unul dintre cei trei acţionari ai companiei.

Printre proiectele realizate de constructorul maramureşean se află câteva galerii comerciale din Baia Mare şi Mediaş, dezvoltate de Avo­cado Development şi Intercora Pro­perty, fabrica de acoperişuri şi biro­u­rile Bachotrapez din Baia Mare, hala de producţie din Baia Mare a pro­du­cătorului german de obiecte de ilu­minat RP Technik, alături de alte lucrări de proiectare generală sau structuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO