Companii

Continental Hotels se îndreaptă spre afaceri de 100 de milioane de lei

Grand Hotel Continental este singura unitate de cinci stele din grupul Continental

Grand Hotel Continental este singura unitate de cinci stele din grupul Continental

Autor: Mădălina Panaete

20.07.2015, 00:06 338
Continental Hotels, compania care operează hotelul de cinci stele Grand Hotel Continental şi mai multe unităţi de cazare în ţară, a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de 93,2 milioane de lei, cu 4% peste nivelul înregistrat în 2013, arată datele depuse pe site-ul Mfinante.ro.
 
Compania, în acţionariatul căreia se află omul de afaceri Radu Enache, a rămas şi anul trecut pe pierdere netă, având un minus de 13,4 milioane de lei. Acesta este al şaptelea an în care lanţul hotelier înre­gistrează pierderi. Cu toate acestea, pier­derile s-au redus cu 26% anul trecut comparativ cu anul anterior, arată calculele ZF pe baza datelor de la Mfinante.ro.
 
Lanţul hotelier Continental cuprinde 14 unităţi de cazare printre care Grand Hotel Continental (5 stele) din Capitală, Conti­nental Forum (4 stele) din Arad, Continental Forum (4 stele) din Oradea. În total, cele 14 unităţi de cazare deschise sub brandurile Continental, Hello Hotels şi Ibis au aproape 2.000 de camere.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO