Companii

Coral, o firmă din Tulcea care a lucrat la sediul Consiliului Judeţean, face afaceri de 105 mil. lei din lucrări de construcţii

Coral, o firmă din Tulcea care a lucrat la sediul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.11.2023, 17:15 148

♦ Coral are în portofoliu mai multe contracte de achiziţii publice ♦ Compania are şi o carieră proprie de piatră, situată în partea de sud-est a municipiului Tulcea.

Coral SRL, o companie din Tulcea cu activitate în construcţii, a crescut de la 25 la peste 100 de milioane de lei în decurs de cinci ani, specializându-se în lucrări de construcţii edilitare şi civile. Compania este deţinută integral, conform platformei Termene.ro, de Constantin-Cornel Georgescu.

Coral este una dintre cele mai dinamice 20 de companii din construcţii în ceea ce priveşte evoluţia cifrei de afaceri din 2022 faţă de 2021, potrivit statisticilor din anuarul „Cele mai dinamice companii din România - ediţia 2023“, care a apărut recent pe piaţă. Compania din Tulcea face astfel parte din liga firmelor care şi-au demonstrat dinamismul în ceea ce priveşte cifra de afaceri, deşi reflec­toarele nu sunt prea des îndreptate spre ele.

Astfel, compania a încheiat anul 2022 cu afaceri de 105 milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministe­rului de Finanţe, în creştere cu 58% faţă de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO