Companii

Cris-Tim, producătorul de mezeluri deţinut de familia Timiş, aproape 900 mil. lei în 2022: „Cifra de afaceri a crescut cu mai mult de 15%, ne-am consolidat poziţia de lider atât în valoare, cât şi prin volumul vânzărilor“

Cristina şi Radu Timiş acţionarii Cris-Tim Family Holding

Cristina şi Radu Timiş acţionarii Cris-Tim Family Holding

Autor: Florentina Niţu

14.06.2023, 00:05 463

♦ Cris-Tim Family Holding este o companie din Prahova activă în mai multe categorii - carne, lactate, produse ready-meal, snacksuri şi vinificaţie ♦ Pentru anul 2023, reprezentanţii firmei estimează o cifră de afaceri de 1,39 mld. lei şi speră să ajungă la circa 2.500 de angajaţi, cu peste 100 mai mulţi decât în prezent.

Cris-Tim Family Holding, unul dintre cei mai mari producători de carne din România, controlat de Radu şi Cristina Timiş, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 878 milioane de lei, având un avans semnificativ faţă de anul precedent, când a înregistrat venituri de 754 de milioane de lei, potrivit datelor oferite de reprezen­tanţii companiei.

„Performanţa financiară a compa­niei noastre a evoluat pozitiv în ultimii ani, avem creştere semnificativă a cifrei de afaceri (...). Cifra de afaceri a crescut cu mai mult de 15% în 2022 vs. 2021, ne-am consolidat poziţia de lider, atât în valoare, cât şi prin volumul vânzărilor (conform datelor Nielsen YTD din aprilie 2023) şi am continuat să atragem noi şi noi clienţi, parteneri şi consumatori“, au spus re­prezentanţii Cris-Tim Family Holding. Ei au răspuns la întrebările ZF trimise cu ocazia realizării unei noi ediţii a catalogului Cei mai mari jucători din economie. 

Oficialii Cris-Tim au completat că în ciuda situaţiei economice dificile, au reuşit să menţină un nivel ridicat de an­gajament faţă de obiectivele de busi­ness setate şi continuă să inves­tească în inovaţie, tehnologie şi sustenabilitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO