Companii

Cristina Obreja, medic fondator al Life Dental Spa: Piaţa stomatologică se îndreaptă către organizarea în clinici mai mari, cu lucru interdisciplinar

Cristina Obreja spune că au trei clinici în curs de avizare în Craiova, Timişoara şi Târgu Jiu şi încă două parteneriate semnate în Bucureşti.

Cristina Obreja spune că au trei clinici în curs de avizare în Craiova, Timişoara şi Târgu Jiu şi încă două parteneriate semnate în Bucureşti.

Autor: Miruna Diaconu

20.10.2023, 17:15 170

♦ Life Dental Spa este un business pornit în 2008, iar astăzi numără 11 cabinete în marile oraşe ale ţării, printre care Bucureşti, Iaşi, Oradea, Arad, Piteşti, Constanţa, Braşov, Cluj-Napoca şi Sibiu. 

Piaţa stomatologiei din România se îndreaptă către o organizare în clinici mai mari, unde pacientul să poată beneficia de mai multe servicii într-un singur loc, spune Cristina Obreja, medic fondator al Life Dental Spa. Mai mult, pacienţii români au devenit tot mai educaţi, iar pretenţiile lor au crescut.

„Piaţa se îndreaptă către organizarea în clinici mai mari, cu lucru intredisciplinar, cu specialişti, cam aceasta este tendinţa. Şi pacienţii au devenit mai pretenţioşi, deja citesc mai multe, sunt mai educaţi. În acelaşi timp, pretenţiile au crescut şi standardele la care lucrăm sunt diferite acum, o clinică mare poate oferi nişte servicii de calitate“, spune Cristina Obreja în cadrul evenimentului ZF Health & Pharma Summit 2023.

Pacienţii au început, în ultimii ani, să înţeleagă mai bine avantajele unor clinici mai mari, cu servicii interdisciplinare, motiv pentru care şi piaţa a migrat mai mult către a oferi astfel de servicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO