Companii

CTP a construit pentru Faurecia o fabrică de componente auto

CTP a construit pentru Faurecia o fabrică de componente...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

26.10.2016, 00:07 3276

CTP, unul dintre cei mai mari investitori în spaţii industriale şi logistice, a finalizat fabrica producătorului de componente auto Faurecia de lângă Piteşti, investiţia în construcţia de la zero a unităţii ridicându-se la 7-8 milioane de euro. Fabrica are o suprafaţă de 15.000 de metri pătrăţi, iar construcţia acesteia a durat nouă luni, conform informaţiilor transmise de CTP, un grup cu un portofoliu de peste 500.000 de meri pătraţi de spaţii industriale de clasa A pe plan local. Cel mai mare proiect al companiei este CTPark Bucharest West, de lângă A1.

Aceasta este a doua fabrică de componente auto în care grupul francez Faurecia a investit în ultimul an în condiţiile în care compania a început în luna mai producţia într-o nouă fabrică în Râmnicu Vâlcea, unde realizează tapiţerii auto. Faurecia are în plan să recruteze 600 de noi angajaţi până anul viitor pentru noua fabrică din Râmnicu Vâlcea.

În prezent, în fabrica de la Râmnicu Vâlcea lucrează aproximativ 1.200 de angajaţi care produc tapiţerii din piele şi material textil pentru Peugeot, Renault şi mărcile grupului Volkswagen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO