Companii

Cum se mişcă banii în real-estate: Compania care a vândut cel mai mare parc de retail din Sibiu pentru 100 mil. euro pariază acum o parte din bani la Iaşi

După finalizarea lucrărilor de extindere, Era Park va avea o suprafaţă închiriabilă de aproape 80.000 de metri pătraţi

După finalizarea lucrărilor de extindere, Era Park va avea o suprafaţă închiriabilă de aproape 80.000 de metri pătraţi

Autor: Roxana Rosu

21.10.2016, 07:00 983
Argo Capital Property, unul dintre dezvoltatorii importanţi de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, va extinde centrul comercial Era Park din Iaşi cu o suprafaţă închiriabilă de 30.000 de metri pătraţi, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 33 milioane euro.

Era Park este unul dintre cele mai mari centre comerciale din regiunea de nord-est a României, situat în vestul municipiului Iaşi.

Era Park Iaşi include în prezent un hipermarket Carrefour, cel mai mare din oraş, un magazin de bricolaj Praktiker, un retailer de articole sportive Decathlon, un magazin Altex, precum şi branduri unice în Iaşi ca Mobexpert, Kare Design, Rovere Mobili si Nobilia care, împreună cu Jysk, formează Home Centre - o destinaţie completă pentru segmentul „Home&Deco”. Centrul dispune şi de o parcare de 3.500 de locuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO