Companii

Cumpăna 1993, Carrefour şi Nestle au deschis cafeneaua La Rosta în incinta magazinului Carrefour din centrul comercial DN1 Value Centre. Florin Dănilă, Cumpăna 1993: „Vrem să francizăm cafeneaua şi să ajungem la 15 în doi ani“

DN1 Value Centre

DN1 Value Centre

Autor: Alexandra Matei

11.12.2023, 10:30 249

Următoarele cafenele La Rosta vor fi deschise în următorii doi ani în Bucureşti şi împrejurimi  În cafenea se vor prăji pe loc boabe de cafea Columbia sau Brazilia, iar clienţii vor găsi în meniu şi preparate cu specific italienesc, dar şi deserturi.

Îmbuteliatorul de apă în sistem watercooler Cumpăna 1993, deţinut majori­tar de Florin Dănilă, Carrefour România şi Nestle Professional România au deschis cafeneaua La Rosta în incinta magazinului Carrefour din centrul comercial DN1 Value Centre, aflat în Baloteşti.

Noua locaţie este rezultatul unui parte­neriat între cele trei com­panii, iar fi­nanţarea a fost una în leasing, însă reprezentanţii ca­fenelei nu au comunicat va­loarea inves­tiţiei. Planul lor este franci­zarea busi­nessu­lui şi des­chiderea a 15 cafenele în Bucureşti şi îm­pre­jurimi în următorii doi ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO