Real estate

Dascălu termină două clădiri de birouri în Iaşi pentru 2.100 de angajaţi

11 mar 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Grupul Iulius, controlat de antreprenorul român Iulian Dascălu, va finaliza în prima jumătate din acest an două clădiri de birouri în proiectul Palas Iaşi, care vor creşte cu 60% suprafaţa pe zona de office şi unde ar putea lucra în jur de 2.100 de angajaţi.

Clădirile United Business Center (UBC) 5 şi 6, cu o su­prafaţă închiriabilă de 22.500 mp,  se adaugă altor patru pro­iecte finalizate şi operaţionale unde lucrează aproxi­mativ 4.200 de persoane.

„Pe segmentul office, grupul Iulius a dezvoltat la nivel naţional brandul United Business Center, care include aproximativ 80.000 de metri pătraţi de birouri clasa A în operare, la Iaşi şi Cluj-Napoca, şi alţi 131.000 de metri pătraţi în construcţie, la Timişoara“, au spus pentru ZF reprezentanţii Iulius Management Center.

Săptămâna trecută, reprezentanţii centrului comercial Palas Mall din Iaşi au anunţat că şi-au dublat capacitatea des­tinată zonei de food court, ajungând la 1.500 de locuri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Iulian Dascalu
, cladiri de birouri
, Iasi
, angajati
, antreprenori
, centru comercial
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide