Companii

Decathlon, 6 mil. euro pe teren pentru un magazin in ERA Iasi

13.08.2009, 17:42 60

Retailerul francez de articole si imbracaminte sportive Decathlon, care a deschis primul magazin de pe piata locala in proiectul Militari Shopping din Bucuresti, a cumparat un teren de doua hectare in cadrul parcului comercial ERA Shopping Park din Iasi, detinut de compania cipriota Omilos, unde va construi cea de-a doua unitate din Romania.

Informatia ca Decathlon va deschide o unitate in Iasi a aparut initial intr-un raport al firmei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle si a fost confirmata ulterior de mai multe surse din piata imobiliara.

"Decathlon va deschide o unitate in Iasi, in cadrul ERA Shopping Park", au declarat surse din piata imobiliara, care estimeaza tranzactia la sase milioane de euro, respectiv un pret de 300 de euro/metrul patrat. Reprezentantii Decathlon si Omilos nu au confirmat informatia pana la inchiderea editiei. Omilos detinea in Iasi un lot cu o suprafata totala de 35 de hectare, pe care a fost construit pana in prezent un hipermarket Carrefour si o galerie comerciala, un magazin Praktiker, iar o unitate Mobexpert este inca la stadiul de constructie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO