Companii

Dent Estet, bilanţ la şapte ani sub umbrela MedLife. Planurile urmăresc extinderea în zona Moldovei şi dezvoltarea segmentului corporate. În şapte ani, investiţiile în cadrul Dent Estet au ajuns la 12 mil. euro, în infrastructură şi resursa umană

Bazele Dent Estet au fost puse în anul 1999 de medicul stomatolog Oana Taban, fondatoarea şi acţionara companiei.

Bazele Dent Estet au fost puse în anul 1999 de medicul stomatolog Oana Taban, fondatoarea şi acţionara companiei.

Autor: Georgiana Mihalache

31.07.2023, 09:30 135

Amprenta Dent Estet a crescut de la şapte clinici la 18 unităţi în mai multe oraşe mari din ţară În 2016, operatorul privat de sănătate MedLife a cumpărat 60% din acţiunile Dent Estet de la familia Taban, care a rămas în continuare în business.

Extindere în zona Moldovei, in­vestiţii în digitalizare şi pariul pe zona corporate sunt direcţiile trasate pen­tru clinicile dentare Dent Estet pen­tru următorii ani. Brandul din stoma­tologie a făcut un bilanţ la şapte ani după ce MedLife, cel mai mare jucător din piaţa privată de sănătate a intrat în acţionariat, preluând 60% din afacere de la familia Taban.

În cei şapte ani, Dent Estet a crescut de la şapte clinici în Bucureşti şi Timişoara, la 18 unităţi în nouă oraşe din ţară. Şi numărul de pacienţi a crescut semnificativ, cu circa 150%, la fel şi echipa, care numără în pre­zent 185 medici. Ce urmează pentru Dent Estet? „În perioada următoare, ne vom concentra pe consolidarea sistemului integrat pe care l-am creat, prin investiţii în digitalizarea tuturor clinicilor aflate în portofoliu, extin­derea activităţii în zona Moldovei, dar şi prin dez­voltarea pe segmentul corporate“, a spus Dorin Preda, director executiv al MedLife.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO