Companii

Dezvoltatorul Cathedral Plaza a luat director de leasing de la GTC pentru a aduce chiriaşi în clădirile de birouri

Dezvoltatorul Cathedral Plaza a luat director de leasing de la GTC pentru a aduce chiriaşi în clădirile de birouri

Autor: Cristi Moga

16.01.2012, 11:39 631

Compania de dezvoltare imobiliară Willbrook, care a realizat turnul de birouri Cathedral Plaza din centrul Capitalei, a recrutat-o pentru poziţia de director al departamentului commercial leasing pe Raluca Ţeposu, fostul director al departamentului de marketing şi vânzări din cadrul companiei GTC România.

Ţeposu a lucrat în cadrul GTC în perioada 2004 - 2011, anterior lucrând pentru birourile din Bucureşti şi Praga ale firmei de consultanţă imobiliară Colliers International.

Willbrook are spaţii importante de birouri disponibile atât în Cathedral Plaza, clădire care nu a fost dată încă în folosinţă potenţialilor chiriaşi din cauza unui litigiu, dar şi în proiectul Platinum Business & Convention Center de pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti.

În perioada petrecută la GTC, Ţeposu a gestionat contractele cu chiriaşii din clădiri precum City Gate sau America House, spun reprezentanţii Willbrook. Daiana Voicu, cea care a condus activitatea locală a Willbrook în ultimii ani, a părăsit compania la finalul lui 2011.

Poziţia de director comercial în cadrul Willbrook a fost ocupată şi de către Ştefan Gheorghiu, cel care a preluat de anul trecut conducerea dezvoltatorului de spaţii logistice PointPark Properties.

Willbrook este o companie deţinută de familia Ofer, una dintre cele mai bogate din Israel, cu o avere estimată la circa 10 miliarde de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO