Companii

Doi antreprenori le livrează zilnic o tonă de fructe proaspete corporatiştilor din Bucureşti şi ţintesc afaceri de 220.000 euro. VIDEO ZF LIVE

Autor: Greta Bogdan

24.09.2016, 01:00 1858

Andreea şi Camil Moldoveanu, cei doi antreprenori care au fondat Fruteria, le livrează zilnic aproape o tonă de fructe proaspete corporatiştilor din Bucureşti, ţintind pentru acest an afaceri de 220.000 euro, a declarat Andreea Modoveanu, invitată la ZF Live.

Printre cele mai căutate fructe de către angajaţii marilor companii sunt cele de sezon, urmând ca în următoarele săptămâni livrările firmei Fruteria să se concentreze pe nectarine, piersici, caise, prune, struguri sau gutui.

Cel mai important client al Fruteria este eMag,către care se livrează zilnic aproximativ 500 kg de fructe, mai spune antreprenoarea.

„Chiar dacă am început businessul în urmă cu trei ani, am început să înregistrăm cele mai puternice vânzări în urmă cu un an. Totul a pornit de la ideea de a mânca ceva sănătos şi ulterior ne-am inspirat de la o corporaţie din România care le oferea angajaţilor acest beneficiu”.

În prezent, Fruteria are circa 70 de colaborări, clienţi cărora le livrează fructe de câte două sau trei ori pe săptămână.

Mi s-a părut o idee foarte bună de a livra fructe la birou, în funcţie de preferinţele şi cerinţele clienţilor.

Citiţi povestea integrală a acestui business 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO