Companii

Doi antreprenori români, Alexandru Boghiu şi Radu Gogoaşă, investesc 300.000 euro pentru lansarea The Mavers, un startup digital & tech pe piaţa imobiliară

Doi antreprenori români, Alexandru Boghiu şi Radu...

Autor: Roxana Rosu

03.11.2020, 11:33 1563

Doi antreprenori români, Alexandru Boghiu şi Radu Gogoaşă, investesc 300.000 euro pentru lansarea The Mavers, un startup digital & tech pe piaţa imobiliară, care furnizează companiilor soluţii pentru eficientizarea activităţilor şi creşterea business-ului.

Alexandru Boghiu are o experienţă de peste 10 ani în zona de digital real estate, iar anterior deschiderii The Mavers, el a fost Digital & Tech Director în cadrul CBRE Romania.

Radu Gogoaşă aduce experienţa de investment în startup-uri de la Londra la Bucuresti, specializarea lui fiind în zona de product development.

Activitatea The Mavers se va axa pe trei mari piloni: proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies), startup studio proptech şi proiecte de consultanţă în zona de digitalizare a proceselor în companii imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO