Companii

Dragoş Dinu pleacă din poziţia de CEO al Domo

Dragoş Dinu. Foto Bogdan Iordache

Dragoş Dinu. Foto Bogdan Iordache

Autor: Ioana David

20.10.2013, 21:15 2981

Dragoş Dinu, 46 de ani, care în luna februarie a acestui an a fost numit în poziţia de CEO al retailerului de electronice, electrocasnice şi produse IT Domo, va renunţa la funcţia deţi­nută, potrivit informaţiilor existente în piaţă.

Contactat de ZF, Dragoş Dinu nu a dorit să comenteze pe marginea acestor informaţii, însă a spus că este „încă sub contract cu Domo“. Dinu avea un mandat de trei ani la conducerea companiei, iar informaţiile existente în piaţă arată că şi-a înaintat demisia în luna septembrie, însă urmează să mai rămână o perioadă în cadrul companiei. Plecarea lui Dinu vine la scurt timp după ce Lorand Szar­vadi, unul dintre fondatorii Domo, a ieşit din consiliul de administraţie (însă a rămas directorul general şi acţionarul minoritar al Digi­store, divizia online a grupului). Dinu preluase poziţia de CEO de la Szarvadi.

Retailerul operează o reţea de aproximativ 100 de magazine, iar anul trecut a avut afaceri de circa 100 mil. euro, comparativ cu 165 mil. euro în 2011. Acţionarul majoritar al Domo este fondul de investiţii elveţian Domtech. 

Citiţi continuarea articolului aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.10.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO