Energie

COMES a produs primul utilaj de gabarit mare în atelierul mecanic preluat anul acesta de la rafinăria Petromidia Năvodari. Producătorul a finalizat un utilaj de 6 tone şi 17 metri lungime pentru uzina CET, afiliată la rafinăria Rompetrol Energy Năvodari.

COMES a produs primul utilaj de gabarit mare în...

Autor: Mirabela Tiron

29.06.2023, 16:30 280

Compania COMES din comuna Săvineşti, judeţul Neamţ,  care livrează utilaje sub presiune de gabarit mare şi piese de schimb pentru industria chimică, petro­chimică, petrol şi gaze, a produs primul utilaj în atelierul mecanic preluat de la rafinăria Petromidia Năvodari.

„Utilajul a fost deja pus în funcţiune  în uzina CET, afiliată la rafinăria  Rompetrol Energy Năvodari. Este vorba de un coş de fum pentru evacuarea gazelor din procesul de ardere. În atelierul nostru din Năvodari lucrează 50 de angajaţi“, au declarat oficialii companiei. COMES a preluat la începutul anului în chirie atelierul mecanic (o hală de producţie de 3.700 mp) a rafi­năriei Petromidia Năvo­dari, parte a grupului Rompetrol. Doar pentru operaţiunile de retehno­logizare a atelierului meca­nic de la Rafinăria Petromidia Năvodari com­pania a alocat 1,5 milioane de euro.

Noul punct de lucru a fost deschis în februarie  anul acesta. De aici se vor asigura atât servicii de mentenanţă şi de service, cât şi producţia şi instalarea de echipamente metalice, accesorii şi piese de schimb.

Rafinăria Petromidia Năvodari este unul dintre clienţii fabricii COMES. În hala de producţie din rafinăria Petromidia Năvodari vor lucra pentru început 50 de salariaţi, lăcătuşi mecanici, strungari şi sudori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO