Energie

​Ileana Bălţatu, deputy CEO Nis Petrol, despre cum vor arăta în viitor benzinăriile: „Pe autostrăzi, în pauze, şoferii vor putea beneficia de masaj”

​Ileana Bălţatu, deputy CEO Nis Petrol, despre cum...

Autor: Roana Rotaru

20.02.2017, 12:54 855

Ileana Bălţatu, deputy CEO Nis Petrol, spune că în viitor benzinăriile vor oferi clineţilor tot mai multe servicii specializate precum restaurante, servicii bancare sau servcii de masaj pentru şoferi, schimbări ce vor fi influenţate de nevoile clienţilor şi de evoluţia legislativă.

„Cred că benzinăria viitorului va arăta diferit în sensul ca nu vom avea un sigur tip de benzinarie, ci foarte multe specializate pe mai multe servicii. Există de pe acum în Vestul Europei tendinţa de a avea staţii specializate doar pentru livrare de combustibil, fără personal. În viitor vom vedem benzinării care vor oferi servicii bancare, restauranate, masaj pentru şoferi pe autostrăzi, în pauze, dar şi alte servcii. Toate depind de cum va evolua legislaţia şi de interesele clienţilor ” a spus Ileana Bălţatu, deputy CEO Nis Petrol, prezentă la ZF Power Summit 2017.

NIS Petrol este filiala locală a grupului petrolier sârbesc NIS, controlat de ruşii de la Gazprom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO