Energie

Retrasib, parte a unui consorţiu care va moderniza o staţie a Transelectrica pentru 21,2 mil. euro

Retrasib, parte a unui consorţiu care va moderniza o...

Autor: Adrian Cojocar

03.12.2012, 17:39 240

Producătorul de transformatoare electrice de mare putere Retrasib Sibiu (RTRA) împreună cu firme din grupul Alstom şi firma Electromontaj au semnat recent un contract în valoare de 21,2 mil. euro cu Transelectrica Bucureşti (TEL) în vederea retehnologizării unei staţii din Tulcea, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii Transelectrica pe bursa de la Bucureşti.

Lucrările se vor întinde pe o perioadă de circa 30 de luni.

Transelectrica este principalul client al Retrasib Sibiu, companie controlată de oamenii de afaceri Octavian şi Călin Buzoianu din Cluj.

Afacerile producătorului de transformatoare, recent listat pe bursa de la Bucureşti, au scăzut în primele nouă luni ale anului cu 16,6%, la circa 22,6 mil. lei şi a trecut pe pierdere, cu un rezultat negativ de peste un milion de lei.

Acţiunile Retrasib au pierdut de la începutul anului circa 5% pe bursă şi s-au tranzacţionat ultima dată la un preţ de 0,18 lei/unitate, nivel la care capitalizarea companiei este de 4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO