Companii

Eugen Petrov a preluat Domo Retail

Eugen Petrov a preluat Domo Retail

Autor: Ioana David

02.10.2014, 13:25 13883

Eugen Petrov, fost reprezentant al acţionarilor şi preşedinte al consiliului de administraţie al Domo Retail, a preluat compania în urma unui proces de management buyout, a anunţat astăzi Domo.

"Am preluat noua poziţie în cadrul companiei având o viziune clară asupra perspectivelor Domo ca principal jucător pe piaţa de retail din România şi Sud-Estul Europei. Îmi afirm angajamentul de a susţine echipa de management în atingerea obiectivelor de creştere ale companiei. Obiectivul principal pe care mi-l propun ca acţionar este săconduc DOMO către rezultate financiare pozitive (…)”, a declarat Eugen Petrov.

Eugen Petrov este cetăţean austriac, absolvent al studiilor de master în economie, comerţ exterior şi în domeniul bancar al Universităţii Economice din Viena (Vienna University of Economics and Business). Este fondator şi managing partner în cadrul mai multor companii internaţionale cu birouri şi filiale în ţări membre ale Uniunii Europene şi ţări ale Comunităţii Statelor Independente, din domeniul producţiei şi comerţului cu materii prime, resurse de energie şi combustibili. Eugen Petrov este implicatşi în servicii de consultanţă financiară şi de afaceri. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO